Бяхме във фактическа коалиция с ГЕРБ- СДС. Това, че ГЕРБ и господин Борисов

...
Бяхме във фактическа коалиция с ГЕРБ- СДС. Това, че ГЕРБ и господин Борисов
Коментари Харесай

Атанасов удари рамо на Коцев , нападна Калин Стоянов , че обслужва ГЕРБ

" Бяхме във фактическа коалиция с ГЕРБ- СДС. Това, че ГЕРБ и господин Борисов пускаха през тяхната врата ДПС да взе участие в процесите е едно на ръка. ГЕРБ отвориха вратата за присъединяване на ДПС в законодателния процес и с цел да могат да се реализиран задачите, приемахме това събитие ". Това съобщи съпредседателят на ПП-ДБ Атанас Атанасов пред БНР.

По думите му един от правилата в политиката е " в никакъв случай не казвай в никакъв случай ". ПП-ДБ като виновни хора ще работят за основаването на постоянно държавно управление след предварителните парламентарни избори. Ако хората желаят да има промени, дано ни дадат властта, прикани Атанасов.

ПП-ДБ няма да договарят с " Възраждане " за сформиране на постоянно правителство след предварителните парламентарни избори. Формацията ще търси настройка с политическите сили, които имат ясни евроатлантически цели и ги съблюдават.

По отношение на европейските избори, които ще се проведат дружно с предварителните парламентарни избори на 9 юни, Атанасов посочи, че водач на евролистата на ПП-ДБ ще е Никола Минчев.

За ареста на шефа на Агенция " Митници ", Атанасов разяснява, че става въпрос за многофункционално мероприятие, проведено предизборно за дискредитиране на политическия съперник. На процедура се цели обезпечаване на чадър върху купувачите на гласове за ГЕРБ и Движение за права и свободи, уточни Атанасов. Той счита още, че щабът за организацията на предварителните парламентарни избори би трябвало да бъде управляван от основния секретар на Министерство на вътрешните работи Живко Коцев, само че той не бил комфортен.

" Убедихме се, че Калин Стоянов като вътрешен министър непосредствено обслужва ползите на ГЕРБ и ДПС по всевъзможен метод ", отсече Атанасов.

Той дефинира като смешна история искането за ареста му от страна на парламентарната група на " Възраждане "  заради настояването за чуване на шефа на " Военно разузнаване ". Атанасов настоя още за радикална промяна в системата за сигурност, защото ДАНС провеждат дейни мероприятия с предизборна цел.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР